Изберете страница

ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ

Кое дозиращо устройство ще бъде най-добро за Вашият насипен материал? Как можете да изберете идеалната пресяваща подложка за Вашето вибрационно сито, така че да получите максимална ефективност при пресяване? Какво трябва да се вземе в предвид при системи за пневмотранспорт, системи за прахоулавяне и дозиране? Какви изисквания поставят алтернативните горива върху системите за дозиране и транспортиране? Това са само част от въпросите, които трябва да си зададем при избора си на устройство.

Тестови център

Ако работите в циментовата, стоманодобивната, минната, химическата, пластмасовата, хранително-вкусовата или фармацевтичната индустрия, енергетиката или комуналната промишленост, ще знаете, че без значение какви материали използвате, Вашите процеси трябва да протичат безпроблемно и гладко. За да бъдете напълно спокойни и да се уверите, че при обработката на Вашите продукти, използваните от Вас материали и машини ще бъдат напълно съвместими, ние Ви предлагаме предварително да ги тестваме в реални условия в “Тестовият Център на фирма Schenck”. Фирма Schenck Process разполага с тестови центрове, локализирани на различни места по света, така че да бъдат съобразени с вашите индивидуални предизвикателства. Два от тях са локализирани в Дармщат, Германия. Други има във Великобритания, Австрия, Чехия и САЩ.

Получените резултати от тестовете ще ни помогнат да оптимизираме Вашите процеси и по този начин да осигурим Вашите успешни производствени резултати.

Свържете се с нас, за да могат нашите експерти да изработят индивидуално решение за Вас в зависимост от потребностите Ви.