Изберете страница

За GoProject

История

Фирма GoProject Ltd. стартира своята дейност през 2018 г. със седалище и адрес на управление гр. София.

Фирмата е основана от специалисти с богат дългогодишен опит в областа на професионалният инженеринг, теглоизмерването и автоматизацията на индустриалните процеси.

Партньори

Фирма GoProject Ltd. е оторизиран представител и дистрибутор на фирма Schenck Process Europe GmbH(Германия), Schenck Process UK(Великобритания), Schenck Process s.r.o.(Чехия) и SOLLAU s.r.o.(Чехия) за България.

Фирма Schenck Process е най-големият и реномиран световен производител, предлагащ решения в областта на измервателните и процесните технологии в следните области: теглене, дозиране, транспортиране, термична обработка, пулверизация и класификация, пресяване, филтрация на въздух, автоматизация и др.

Основната дейност на фирма SOLLAU е проектиране, изработване и внедряване на магнитни сепаратори. Техните магнитни продукти са проектирани и изработени съгласно индивидуалните нужди на всеки клиент. Продуктите им се характеризират с висококачествена изработка, привлекателен дизайн, широко приложение, ефективно отстраняване на примеси и достъпна цена.

Дейността на фирма GoProject Ltd. е насочена към консултирането, доставката, внедряване на предлаганото оборудване, ремонт, доставка на резервни части, гаранционен и след гаранционен сервиз и обучение на персонала.

Цел и мисия

Нашата мисия е да следваме динамиката на пазара, поддържайки лоялна конкуренция и бизнес етика.

Нашата цел е да се развиваме и да бъдем надежден партньор за нашите клиенти.

Стремежът ни е бързо и коректно обслужване, предлагане и внедряване на иновативни продукти, бърза доставка и конкурентни цени.